-Lupon erittäin tyytyväinen omistaja-

Jos minulta kysytään, niin akupunktion vaikutus Lupoon on yllättänyt; sillä on selän kivut saatu kuriin ja koira selvästi nauttii elämästään kokonaisvaltaisemmin. Minulla ei ollut mitään käsitystä akupunktiosta ennen kuin sillä hoidettiin Lupoa, mutta alkutilanne koiran kipujen kanssa oli sen verran huono, että olin valmis kokeilemaan kun tuttava oli saanut siitä omalle koiralleen apua. Joku kyllä epäili, etten heti löytäisi ketään, joka haluaisi pistää neuloja saksanpaimenkoiraan, mutta meidän onneksi löytyi akupunktioeläinlääkäri, joka tiesi mitä oli tekemässä ja vakuutti nopeasti koiran ja emännänkin.

-Helena Timonen-

Nacho rakasti akupunktiota yli kaiken, ja hoito myös auttoi oireisiin. Nacho sai hyvin kokonaisvaltaista hoitoa, sillä Maria neuvoi myös kotiympäristön muokkaamisessa kissalle stressittömämmäksi. Nachon pissa on nyt ihan normaalia ja kutinaoireetkin helpottivat tosi paljon kahden hoitokerran seurauksena.  Minusta Maria on kuin Nachokuiskaaja, yhteys eläimeen oli niin voimakas. Kiitos hyvästä hoidosta!

-Sonja Jokiranta-

Xeila on muuttanut meille loppuvuodesta. Sillä oli selkä erittäin jumissa. Selkäkivut vaikuttivat erityisesti sen haluun liikkua ja laukannostot olivat vaikeita. Maria hoiti Xeilaa akupunktiolla yhden kerran, minkä jälkeen hevonen on ollut aiempaa rennompi, hyväntuulisempi ja liikkumishalukkuus on lisääntynyt.